Online toplantı programı, bilgisayar, tablet, akıllı telefon gibi cihazlar ile bağlanılarak ofis içinde ya da dışında görüntülü bir şekilde toplantı, online video konferans, sunum yapılmasını sağlayan online toplantı yazılımı olarak ifade edilebilir.

Özellikle de birden fazla farklı konumda olan şirketler ya da bireyler için online olarak toplantı yapabilmeleri adına web konferans programları aracılığı ile internet üzerinden katılım yapılması sağlanmaktadır. Bu programlar genel olarak konferans, sunum, toplantı, görüşme yapabilmek için ses ve yazılım teknolojilerinin de kullanıldığı bir sisteme sahiptir. PowerPoint sunum yapılması, video gösterimi, ekran paylaşımı gibi birçok teknolojinin kullanılmasının yanında toplantı hedeflerinin de görüşülerek gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır.

Online toplantı programı sayesinde pek çok sektörde konferans, sunum ve de toplantılarınızı görüntülü olarak yapma, aynı zamanda ekran paylaşımı da yaparak eğitim verme imkanı da bulunmaktadır.

Toplantı Sisteminin Sunduğu Özellikler

Online toplantı uygulaması sunduğu özellikler ile sistem kullanımını son derece kolay ve de pratik bir hale getirmektedir. Bu özelliklerin arasında:

  • Firmanızı özel yönetim paneli
  • Tek link ile oturum paylaşma
  • Çoklu kamera
  • Ekran paylaşımı
  • Sunum paylaşımı
  • Hızlı ve de kolay kullanım
  • Oturumların kaydedilmesi
  • Kaydedilen oturumların paylaşılma özelliği bulunmaktadır.

Online toplantı programı ile toplantılarınızı yönetmek son derece kolay olacaktır. Zoom entegre teknolojisi ile sunum, toplantı, eğitim ve konferanslarınızı birçok kişiye kolaylıkla ulaştırma imkanınız bulunmaktadır.

Hangi Sektörlerde Kullanılabilir?

Toplantı sistemi birçok sektörde kullanılan bir program olarak karşımıza çıkmaktadır. Eğitim, sağlık, insan kaynakları, finans sektörü, müşteri hizmetleri ve hukuk alanında sıklıkla kullanılmaktadır.

Günümüz modern toplumunda gelişen teknolojinin yararları olarak yol, mesafe, farklı konumlarda bulunmak gibi temel problemlerin önüne geçmek çok daha kolay bir hale geldi. Geliştirilen alt yapı teknolojileri ile her an ve her yerden tüm önemli toplantı, konferans, sunum ve eğitim faaliyetlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Creafair, güçlü alt yapısını kullanarak tüm toplantılar ile ilgili video, belge kayıtlarını tutabilir, tekrar görüntüleyip izleyebilirsiniz. Ekran yönetim paneli sayesinde ekran paylaşımı, kayıt, tekrar izleme, ses paylaşımı, beyaz tahta kullanımı, sunum paylaşımı, sohbet alanı, kamera paylaşımı gibi birçok özelliği de barındırmaktadır.