Uzaktan eğitim sistemi, canlı yayın ve de video on demand içeriklerinin güvenli, hızlı ve de kaliteli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan video sistemi aynı zamanda düşük maliyet sağlaması ile de kullanılmaktadır.

Uzaktan eğitim programı, network ağında paylaşılması için içeriklerinizin kolayca yönetilebilmesini de sağlamaktadır. CreaStreamer uygulaması ile tercih ettiğiniz tüm cihazlardan videoları izleyebilirsiniz.
Bu videolar ile bilgilerinizi paylaşabilir, eğitim verebilir, iletişimlerinizi artırabilir ve hedef kitleniz ile düzgün bir şekilde bağlantı kurabilirsiniz. Tüm video içeriklerinin yüksek kalitede masaüstü, mobil ve de tablet üzerinden yayınlanmasını sağlar.

Özellikle eğitim videolarının birçok kişi ile kaliteli ve de kesintisiz bir şekilde paylaşılabilmesi adına Creastreamer video sistemlerinin kullanılması günümüz teknolojisi için bir gerekliliktir.

VOD, Video On Demand Ne Demektir?

VOD, diğer adıyla video on demand, isteğe bağlı olarak yayın akışlı tüm modelleri içermektedir. Video on demand servisi tüm kullanıcıların video koleksiyonundan birini istedikleri yerde, istedikleri zamanda ve istedikleri cihaz üzerinden oynatılmasını ifade etmektedir.

Sisteme bağlı olan videoların, kullanıcının tercihi video içeriklerinin izlenmesi sağlanır. Binlerce, belki de milyonlarca kişinin katılabileceği, işte, okulda, yolda ya da evde, bulunduğunuz her ortamda toplantı ve de eğitim çalışmalarınızı iyileştirerek sorunsuz video deneyimi elde edilmesi hizmetini sağlamaya yardımcıdır. Bulut teknolojisi alt yapısı ile de tüm videoların tekrar izlenebilmesi sağlanmaktadır.

CreaStreamer
Creafair, Uzaktan eğitim yazılımı çalışmalarında yerli alt yapılarını kullanmaktadır. Video on demand, canlı yayın gibi içerikleri hızlı, kaliteli ve kesintisiz bir şekilde güvenli olarak paylaşılmasını sağlar. Geniş global network ağı ile birçok noktada video içeriklerinizin de kolay bir şekilde yönetilebilmesini sağlamaktadır.

Eğitim alanlar veya çalışanlar ile bağlantılarınızın çok daha olması, etkileşimin iyi kurulması yönünde olanak sağlayan bu teknoloji ile CreaStreamer video içeriklerinizi güvenle paylaşabilirsiniz. Bu sayede de birçok kendini geliştirmek isteyen ya da canlı yayınlarınızı takip etmek isteyen bireyler için gerekli bilgilere rahat bir şekilde ulaşılması sağlanıyor.

Creafair, zoom entegre sistemi sayesinde video sistemi (CreaStreamer) servisleri ile sunucu ve eleman maliyetlerini düşürmenizi sağlayarak ihtiyacınız doğrultusunda bir çözüm sunmaktadır.