CreaEncoder – Encoder Sistemi

Uzaktan eğitim sistemi kullanımı gereği sonrasında dosyaların farklı mecralarda izlenilmesinin sağlanmasını da beraberinde getirir. Video encoder, bu tip dosyaları sıkıştırılarak çeşitli farklı devicelarda görünmesini sağlayarak

Kayıtlarınızı dijital formlara dönüştürürken video oynatımı, gönderimi ve paylaşımı gibi birçok kullanım durumlarından faydalanılması da sağlanmaktadır. 

Video LMS sistemine sahip bir uzaktan eğitim yazılımı ile uzaktan eğitim yapılırken birçok görselin, videoların uzaktan eğitimde ya da konferans ve de görüşmelerde kullanılmasını sağlanacaktır. Bu sayede eğitim hedef ve de amaçlarına göre tüm içeriklerin paylaşılması, yönetilmesi, takip edilmesi ve de raporlanması sağlanacaktır. Encoder sistemi ile güvenli bir şekilde video ve müzik içeriklerinizi istediğiniz format ve boyutlara çevirebilirsiniz.

Encoder Sistemi Özellikleri

Uzaktan eğitim yazılımı encoder sistemi ile çok daha kullanışlı olmaktadır. Müzik içeriklerinizi, video içeriklerinizi cihaz, ekran ya da format boyutlarına göre bulut teknolojisinden de yararlanarak kullanabilirsiniz. 

Bulut içeriği ile birçok verinizi güvenle depolayabilir, yedekleyebilir ve de özel erişim ile dilediğiniz kişiler ile paylaşabilirsiniz. İzin verdiğiniz sürece eğitim alan kişiler ile de bu dosyaları rahatlıkla paylaşabilirsiniz. 

Encode, kodların şifrelenmesi; transcode ise ses, film, video gibi dosyaların kodlamalarının diğerine direkt olarak dijitalden dijitale dönüştürülmesi olarak tanımlanmaktadır. Kod çevrimleri üretim ve de veri kaybına neden olabilir. Ancak bu dosyalar sıkıştırılmış olur ise dönüştürmeler kayıpsız olabilir. Bu sayede içeriklerdeki bilgiler kaybolmaz ve doğru bir şekilde kullanılabilir. 

Sonrasında da bu içerikler, bulut teknolojisi ile saklanmaya ve de depolanmaya devam ederek ihtiyaç halinde kullanım ve de paylaşım yapılmasını sağlamaktadır. 

CreaEncoder Sistemi Özellikleri

CreaEncoder sistemi ile pek çok kullanıcının güvenli bir şekilde eğitim içeriklerini paylaşmasını ve birçok kişinin bu eğitimlerden faydalanmasını sağlamaktadır.

Sundukları platformu kullanarak on demand içerikleri ya da canlı yayın içeriklerinizi hızlı ve de güvenli bir şekilde sıkıştırmanızı sağlar. Aynı zamanda encode, transcode kullanımı ile de erişim izni ile korunması sağlanır. 

Dünyanın birçok noktasında güçlü ve deneyimli sundukları altyapıları ile encoding servisi vermektedir. Bu servis sayesinde image ve video içerikleriniz en iyi şekilde CDN teknolojisi ile servis edilmektedir.