Video konferans sistemleri aracılığıyla video veya canlı yayın içeriklerinizi yüksek performanslı ve de kaliteli bir şekilde transcode ederek dünya üzerindeki birçok kişi ile paylaşabilirsiniz.

Streaming kelimesinin tam bir Türkçe karşılığı olmasa da bir veriye direkt olarak sahip olmadan onun elde edilebilmesi şekliyle tanımı yapılabilir. Talep edilen veri, bu veriye sahip olan başka birinin aracılığı ile elde edilir. Müzik, yazılım, eğitim içeriği, kitap, oyun vb. içeriklerin paylaşılması sağlanır.

Video konferans sistemleri, streaming servisleri ile kullanılmaktadır. Bu streaming servisinin temelinde de bulut teknolojisi bulunmaktadır. Bulut teknolojisinin ilk başlarda sadece kurumsal alanlarda kullanılmasının dışında, günümüzde internetin de oldukça yaygın bir hale gelmesi ile birçok içeriğin paylaşılması adına inovasyon geçirerek streaming servileri için de kullanılır bir hale gelmiştir. Böylelikle de global network ağında pek çok noktada canlı yayın ve de video paylaşımı kolaylıkla yapılabilmektedir.

Video Streaming Güvenli Mi?

Video konferans sistemleri video streaming alt yapısı ile tüm verilerinizin yayınlarınızın kopya edilmesini veya kaynak gösterilerek başka yerlerde paylaşılmasını engelleyen bir teknolojiye sahiptir. İçerikleriniz başka sitelere dağıtılamaz ve oluşabilecek ekstra maliyetleri de engeller. Bu nedenle video streeaming’in güvenli olduğunu söyleyebiliriz.

Video konferans uygulaması, eğitimleri ev, ofis veya diğer birçok mekanda akıllı telefon, tablet, bilgisayar gibi sahip olduğunuz tüm cihazlar ile bağlanılarak zoom, video konferans, görüntülü görüşme yapılmasını ve de çalışılmasını sağlar.

Video Streaming Servisi

Video streaming servisleri ile tüm video içeriklerini istediğiniz platformda oldukça kaliteli ve de kesintisiz bir şekilde yayınlayabilir ve istediğiniz bir şekilde de birçok kişi ile paylaşabilirsiniz.

Creafair, video on demand ya da canlı yayın içeriklerinizin hızlı ve kaliteli bir şekilde kullanıcılarınız ile kesintisiz bir şekilde paylaşılması hizmetini veriyor. Kullandıkları yerli altyapı teknolojileri ile network ağlarının bulunduğu 18 noktada tüm içeriklerinizi yönetme imkanını da size sunuyor.

Sunduğu yönetim kolaylığı, transcode kullanımı ve kalitesiyle size destek sunan bir streaming servis hizmeti ile içeriklerinize ait detaylı raporlamalara da sahip olabilirsiniz.

detaylı bilgi için creastreamer sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.