Eğitim yönetim sistemi, eğitim sunan kuruluşların planlama süreçlerini kapsamaktadır. Eğitim alan ya da almak isteyen üyelerinin kurumsal ya da bireysel olarak sistem üzerinde profil sayfası, eğitim takvimi, eğitmen yönetimi, anketleri vb. modülleri destekleyen bir sistem olarak işlev görür.

Creafair, Türkiye’nin tek yerli CDN teknolojisini kullanarak Zoom destekli uzaktan eğitim yönetim programı ile kendi alt yapıları üzerinden canlı yayın yaparak derslere katılabilmenizi ve sonrasında da katılmış olduğunuz bu dersleri tekrar izleyebilmenizi sağlamaktadır.

Tüm canlı yayınlara ister Zoom üzerinden, isterseniz de Creafair sistemi üzerinden katılım yapılabilmektedir. Zoom üzerinden videoların sistem üzerine çekilmesi ile de birçok kişinin tekrar izlemeleri de sağlanmaktadır. 

Eğitim yönetim yazılımı ile medya dosyaları, belgeler, PDF gibi dosyalarınızın içeriklerinin CDN teknolojisi sayesinde birer kopyalarının önbellekte tutularak birçok kişiye hızlı bir şekilde ulaştırılması mümkündür. Böylece hızlı ve de güvenli bir şekilde tekrar tüm dosya ve video içeriklerine ulaşabilmeniz sağlanır.

Hangi Alt Yapı Teknolojileri Kullanılmakta?

Creafair, yerli ve milli CDN teknolojisi dışında eğitim yönetim sistemi alanında birçok farklı alt yapı sistemleri ile de hizmet vermektedir.

Zoom sistemine entegre olan bu sistemlere bakacak olursak:

  • Media – İçerik Dağıtım Sistemi
  • LMS Yönetim Sistemi
  • Toplantı Sistemi
  • Encoder Sistemi
  • Video Sistemi
  • Bulut Sistemi
  • Hızlandırma Servisleri olarak sıralanabilir.


Eğitim Yönetim Sistemi Neler Sunar?

Eğitim yönetim sistemi sahip olduğu nitelikler ile kullanıcılarına pek çok avantaj sağlamaktadır. Sistemin sunduğu bu artı yönler ise anket modülü, masaüstü ve mobil destek, sezgisel ve kolay arayüz, gelişmiş raporlama modülü, bulut tabanlı olması ve arama motoru optimizasyonudur.

Creafair, yerli ve milli CDN alt yapı kullanımı ile 3 farklı kıtada ve 9 ülkede kurulan POP noktalarıyla güvenli ve de kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor. Dijital dünyanın kapısını sonuna dek açan Creafair, altyapı teknolojilerine ek olarak ihtiyaç duyulabilecek eğitim ve yönetim sistemlerine entegre birçok projeyi de hayata geçirmeye devam etmektedir. Sağladığı platformlar ile güvenli ve de hızlı bir şekilde müşterilerine çözümlerini sunmaktadır.